top of page

URBAN HEIGHTS е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, който съчетава хармонията и спокойствието на един от най- зелените райони на София – кв. Витоша-ВЕЦ-Симеоново, с удобствата на живота в големия град.

URBAN HEIGHTS е решението за идеален дом на всяко модерно семейство, което държи на качеството на живот, прецизността в строителството и ефективността на вложението си.

Urban Heights top view
URBAN HEIGHTS - енергийно ефективни сгради
apartment

Сграда 1

building

Сграда 1

apartment

Сграда 2
Вход Б

Urban Heights

Сграда 2
Вход Б

apartment

Сграда 2
Вход А

Building

Сграда 2
Вход А

Urban Heights - floorplan
B2B-1-mask01_edited.png

Ап. 01

floorplan

Ап. 02

floorplan

Ап. 03

B2B-1-mask04_edited.png

Ап. 04

floorplan

Ап. 05

floorplan
floorplan

Ап. 01

B2A-1-mask02_edited.png

Ап. 02

floorplan

Ап. 03

floorplan

Ап. 04

floorplan

Ап. 05

floorplan
floorplan

Ап. 01

floorplan

Ап. 02

С1-1-3_edited.png

Ап. 03

floorplan

Ап. 04

Използвайте интерактивната карта и открийте своя нов дом.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: АКТ 14

3

СГРАДИ

4

ЕТАЖА

57

АПАРТАМЕНТА

57

ГАРАЖА И
ПАРКОМЕСТА

URBAN HEIGHTS е с лесен достъп до метро и автобусни линии, в непосредствена близост до големи търговски центрове и супермаркети.

В района има детски градини и различни училища, както и медицинкси центрове.

Лифт Симеоново се намира на 12 минути от комплекса. 

КЪЩА ИЛИ АПАРТАМЕНТ?

Отговорът е URBAN HEIGHTS. Разположен на границата между градското оживление и природната красота, комплексът предлага най-доброто от двата свята. Така не Ви се налага да решавате – може да имате всичко.

 

Апартаментите, разположени на първите етажи на трите сгради, разполагат с индивидуални озеленени дворни пространства, като предлагат на своите обитатели уединено място за отдих на открито. Същевременно, животът в жилищна сграда осигурява редица удобства, като Ви спестяват много време, работа и усилия.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПЕРФЕКТЕН БАЛАНС МЕЖДУ ГРАДСКА ДИНАМИКА И ПРИРОДНО СПОКОЙСТВИЕ.

Комуникативната локацията на комплекса, прекият достъп до основни артерии на столицата и до градски транспорт, както и предстоящото откриване на метростанция в непосредствена близост до URBAN HEIGHTS дава възможност да оптимизирате времето си за пътуване. Търговските центрове и супермаркети от големите европейски вериги превръщат района в желано място за живот. И всичко това – в подножието на Витоша.

cute-family-playing-summer-field.png

URBAN HEIGHTS ПРЕДЛАГА ОПТИМАЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ДЪРЖИ НА МЯСТОТО НА ДОМА СИ. 

01

Район с ниско строителство

Ниското строителство във Витоша - ВЕЦ - Симеоново осигуряват неповторима гледка както към богатството на София – Витоша, така и към целия град.

03

Спокойствие в града

В Urban Heights e възможно. Високото разположение на района и свежият планински въздух се превръщат в идеалната причина да прекарвате летните вечери на терасата или на двора си сред прохлада и свежест.

02

Зеленият квартал на София

Обширни горски площи, паркове и градини обграждат дома Ви, като гарантират свежест и усещане за  хармоничен живот сред природата.  

04

Активности

Възможност да прекарате спокоен уикенд със семейството си и приятели, да спортувате сред зеленина, да прекарате безценен ден на Витоша или да се отдадете на спа и релакс – и всичко това без да излизате от квартала.

ГРАДСКИ ПАРК

кв. ВИТОША –
ВЕЦ СИМЕОНОВО

URBAN HEIGHTS MAP
кв. Витоша - парк
метростанция
метростанция
метростанция

ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ДОМОВЕ ОСИГУРЯВАТ КОМФОРТ, СИГУРНОСТ И ПЕСТЯТ ВРЕМЕ И СРЕДСТВА ЗА ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ МИГОВЕ В ЖИВОТА.

ИНВЕСТИЦИЯ

Нашият ангажимент за високо качество гарантира, че домът Ви ще бъде не само място на комфорт и спокойствие, но и стабилна инвестиция за бъдещето.

ИНОВАЦИЯ

Нашите модерни сгради съчетават най-новите технологични постижения, за да посрещнат нуждите и да подобрят начина Ви на живот.

ЕНЕРГИЙНА

ЕФЕКТИВНОСТ

Осигуряваме не само комфортно жилищно пространство, но и намалено въздействие върху околната среда и по-ниски разходи за комунални услуги.

ВАШАТА СИГУРНОСТ
Е ПРИОРИТЕТ ЗА НАС

Системите за сигурност в комплекса, ограниченият достъп на външни лица, подземните гаражи и парковите пространства без достъп на автомобили превръщат URBAN HEIGHTS в идеално място за Вас и Вашето семейство.

Urban Heights - фасада

Модерна визия и
високо качество

Вентилируемата окачена фасада с каменна вата 100мм не просто прави сградата модерна и стилна. Осигурява Ви чист въздух, не допуска навлизане на прахови частици, както и съхранява здравословната температура в сградата. Предпазва от конденз и мухъл. 

енергийно ефективни сгради

Ново поколение
енергоспестяващи сгради

Поддържането на постоянна и здравословна температура в дома Ви, намалената загуба на топлоенергия, правилното разпределение на помещениятa и високото ниво на светлина в тях водят до намаляване на месечните разходи за комунални услуги с до 40%.

паркоместа и гаражи

С мисъл за природата
и бъдещето

Нашите сгради оставят минимален отпечатък върху околната среда. Погрижили сме се да има къде да зареждате електромобилите си, както и да изхвърляте разделно отпадъци, а за напояване на зелените площи в комплекса използваме дъждовна вода.

МЯСТОТО НА АВТОМОБИЛA НЕ Е НА УЛИЦАТА, А В ГАРАЖА.
 

Просторните гаражи и паркоместа Ви дават възможност да сте спокойни за своя автомобил, както и комфорта да не излизате от сградата, за да стигнете до колата си. За максимално улеснение при пренасяне на багаж, разполагате с 3 луксозни асансьора, до които имате достъп от самия подземен паркинг и можете да стигнете до всеки етаж на сградата.

Urban Heights - garage

ВИЕ СТЕ НА ХОД

Остава да изберете подовите настилки, дизайна на стените, банята, интериорните врати, отоплителните тела и да организирате цяла бригада, която да се ангажира с довършителните работи. Когато този етап приключи, сте говоти да обзавеждате.  Вие получавате: - Завършени мазилки и замазка на пода - Терасите и лоджиите са с положен гранитогрес - Монтирани дограма и входни врати  - Прокарани електрически инсталации  - Прокарани ВиК връзки

ДО КЛЮЧ

С други думи вече сте се спрели на цветове и подови настилки, както и на предложен от нас дизайн на банята. А ние сме се погрижили всичко да е готово в срок. Сега ви остава само да изберете мебелите, електроуредите и Вашият нов дом е готов. Вие получавате: - Шпакловани стени и тавани - Положени настилки и облицовки – теракот, фаянс, гранитогрес, паркет, ламинат - Положени плочки и санитария в банята - Монтирани интериорни врати - Монтаж на електрическо табло, разпределителни кутии, ключове, контакти, окабеляване за осветителни тела - Професионално озеленяване и инсталирана поливна система (за апартаментите с включен индивидуален двор)

НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН

Ние ще се погрижим за всичко. Интериорните дизайнери ще се погрижат за всеки детайл, който да направи новия Ви дом комфортен и уютен. А Вие просто ще се насладите на крайния резултат. Вие получавате: Напълно завършен апартамент с предварително одобрен от вас интериорен дизайн.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

КОМПЛЕКСЪТ

•Проектът отговаря на европейските стандарти за енергоспестяващи сгради •3 обособени входа с луксозни асансьори с достъп до 4те етажа на сградите и до подземните гаражи •57 просторни апартамента и допълнителни складови помещения •Височина на таваните до 3.75 м •Индивидуални дворни пространства към апартаментите на ниво 1 •Нисък процент на общи части •Два подземни паркинга с общи 57 гаража и паркоместа •Система за нагряване на рампите към подземните помещения против замръзване през зимните месеци •Обособено невидно място за поставяне на външни тела на климатиците под формата на декоративен елемент от фасадата на сградата. •Луксозни общи части, изградени от висококачествени материали и максимално ниско ниво на износване •Използване на природен газ за отопление •Видео интерком система за контролиран достъп до сградите и парковите пространства •Надеждни системи за сигурност, които да осигурят най-високо ниво на защита •Безопасни озеленени пространства без достъп на автомобили •Вътрешен парк с различни зони за разходка, отдих и игра

СГРАДИТЕ

•Висок клас топло- и хидроизолация •Вентилируема окачена фасада с 100 мм каменна вата •Топло- и шумозолация на всички стени в сградите – както външните, така и тези между отделните апартаменти или отделните помещения във всеки апартамент •PVC дограма Кьомерлинг с трислоен стъклопакет с дебелина 44мм (Planitherm 4S Evolution/Planibel clear/Триплекс) •За обекта е предвидена централна отоплителна инсталация, водно-помпена, двутръбна система. Необходимата топлинна мощност за всеки апартамент се осигурява от стенен газов котел с номинална отоплителна мощност Qот=6-24кW. Газовия котел доставя топлоносител с температура 60/40°С. Инсталацията е обезопасена със затворен разширителен съд и циркулационна помпа с електронно регулиране. Разпределителната мрежа между топлоизточника и табло колекторите е поставена в ефективна топлоизолация от микропореста гума. •За осигуряване нормални условия на микроклимат и комфорт в гореспоменатите помещения се предвижда монтирането на климатична инсталация на директно изпарение, работеща с екологично чист фреон R32. Мулти-сплит системата е свързана система от няколко вътрешни тела и едно външно тяло. •Вътрешните тела са подбрани на база на направени топлотехнически изчисления. В помещенията са предвидени вътрешни тела предназначени за високо-стенен монтаж. Температурата се задава от съответното дистанционно, с което се окомплектова всяко вътрешно тяло. Връзката на вътрешни и външни тела се осъществява от медни тръби, снабдени с топлоизолация от микропореста гума с дебелина 9 мм.

АПАРТАМЕНТИТЕ

•Просторни помещения с височина на таваните 2.70 м, пентхаус – 3.75 м •Функционално разпределение на пространствата •Правилни форми на стаите за максимално улеснение при обзавеждане •Френски прозорци и изобилие от естествена светлина •Просторни тераси за спираща дъха гледка към Витоша и града •Безпрагови решения за Вашия дом

ЕНЕРГИЙНА
ЕФЕКТИВНОСТ

•Сгради с ниско енергийно потребление •Зарядни станции за електромобили •Обособено място за разделно събиране на отпадъци •Обширни зелени площи •Система за използване на дъждовна вода за напояване на парковите пространства •Система за вентилация и пречистване на въздуха в общите части

bottom of page